Plusklas BliQ Vooruit

Zodat je kunt zijn wie je bent!

Plusklas BliQ Vooruit

Voor wie?

BliQ Vooruit start met een groep kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud. Er worden geen eisen gesteld, wel de voorwaarde dat je graag andere (hoog)begaafde kinderen uit de regio Apeldoorn wilt leren kennen, met als risico dat je misschien nieuwe vriendschappen gaat sluiten.

Wat doen we bij BliQ Vooruit?

Met BliQ Vooruit organiseer ik tot aan de zomervakantie een viertal bijeenkomsten, die in het teken zullen staan van samen bezig zijn, jezelf en de ander beter leren kennen, spellen spelen, samen werken en samenwerken. Dit alles met als doel het zelfvertrouwen te vergroten, het ontwikkelen van een groeimindset, stimuleren van het creatieve denken en een stukje training van executieve functies (denk aan taakinitiatie, flexibiliteit, volgehouden aandacht en doelgericht gedrag) en er uit te halen wat er in zit, zodat jij kunt zijn wie je bent! Door samen te zijn en te werken met ontwikkelingsgelijken, kun je een reëel zelfbeeld ontwikkelen.

Locatie en kosten

De bijeenkomsten zullen plaatsvinden in mijn ruime praktijk aan de Ovenbouwershoek 6 (in het pand van Alexis Leerhulpmiddelen) en kosten €17,50 per keer, incl. materialen, drinken en fruit. 
De bijeenkomsten duren van 15:30 tot 17:00 uur en zijn op 6 juni, 13 juni, 20 juni en 27 juni met een gratis kennismaking op 30 mei. Opgave is voor de hele maand juni.

Voor aanmelding en intake, bel of mail Annemieke Groot Koerkamp
06-19 06 56 26 , bliqopbegaafdheid@gmail.com